Op 26 mei wordt in Blomberg de Pinksterparty gehouden.

Als je toegangskaarten voor het avondprogramma op 26 mei wilt reserveren (aanbevolen), stuur dan een e-mail onder vermelding van je voornaam, je familienaam, woonplaats en het aantal kaarten dat je wilt reserveren aan: pfingstfest.blomberg@googlemail.com (wij nemen geen reserveringen over Facebook in ontvangst). Wij reserveren dan de gewenste hoeveelheid toegangskaarten en leggen ze voor je klaar in het Deutsches Haus, waar ´s avonds het feest plaats vindt. Tot 19:00h kun je ze dan ophalen, alle toegangskaarten die niet op tijd worden opgehaald gaan terug naar de avondkassa. Mocht je vragen hebben, bijv. met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden, stuur dan gewoon een e-mail en wij proberen je verder te helpen.

Written on maart 29th, 2012 , Uncategorized

3e Groep Geleide Wapens Blomberg